KOUPATSIANOS PHOTOGRAPHY ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ | 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια μου ήρθε φαεινή ιδέα να αναδείξω την ομορφιά της Βέργης μέσα από το Instagram με ένα προφίλ ονόματι vergiserron. Ξεκίνησα με μια φθηνή κάμερα κινητού φωτογραφίζοντας με χαμηλή ανάλυση τους καταρράκτες του χωριού. Ένα χρόνο αργότερα η καραντίνα κ ο Covid ήταν μέρος της καθημερινότητας μας, κλειστά σχολεία, μηδενικές υποχρεώσεις παρά μόνο ελεύθερος χρόνος κ καλή διάθεση για φωτογραφίες κ δημιουργίες. (Επέκταση στο διαδίκτυο κ στο Facebook). Κατόπιν αυτού τον Οκτωβρίου του 2021 ανέλαβα εγώ ο ίδιος την ομάδα Βέργη, Κουπάτσι με 300 μέλη με μηδενική δραστηριότητα (χαμηλότερη απήχηση στον Δήμο). Δύο χρόνια αργότερα η ομάδα Βέργη Κουπάτσι μετράει συνολικά 865 μέλη κ είναι από τις πιο ενεργές ομάδες χωριών στον Δήμο Βισαλτίας με τους Βεργιώτες του εξωτερικού κ εσωτερικού να μαθαίνουν πρώτοι τα νέα και να γεμίζουν με αμέτρητα like τις φωτογραφίες μας ( η σελίδα vergiserron.gr ήταν πλέον έτοιμη ). Ενεργός σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού με την χρήση Drone θέλοντας να σας κάνουμε να νιώσετε σαν να ήσασταν εκεί. Δημιουργήσαμε την Εθελοντική Ομάδα Βέργης, δύο καλοκαίρια καταφέραμε να έχουμε μια πεντακάθαρη παιδική χαρά. Φέραμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την Βέργη! Για ακόμη μια φορά!

Φέτος λοιπόν την τρίτη συνεχή χρονιά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης συγκεκριμένα στο Facebook ξεκινήσαμε μια μορφή διαδικτυακών κινητοποιήσεων διεκδικόντας τα θεμελιώδη δικαιώματα της Βέργης (Δικαίωμα στην Άθληση στην Διασκέδαση κ στον φωτισμό κ στον τουρισμό) κ των γύρων χωριών με παρόμοια προβλήματα με το πάρκο της Βέργης να είναι το επίκεντρο (παιδική χαρά, γήπεδο του μπάσκετ) συμπερασματικά τα προβλήματα της Καθημερινότητας του Δήμου Βισαλτίας. Με αποκορύφωμα την Ιρλανδική Διάβαση Βέργης Τριανταφυλλιάς που έγινε πρωτοσέλιδο για δύο συνεχόμενες μέρες σε όλη την χώρα (https://www.lifo.gr/now/greece/kakokairia-mpallos-problimata-kai-katastrofes-sti-boreia-ellada-yperheilisan-potamia) Η Βέργη στο ύψιστο σημείο του Νόμου Σερρών με τους πρώτους τουρίστες να καταφθάνουν (το θέμα έρχεται αντιμέτωπο με πολλά προβλήματα στον Κουπατσιανό τα οποία θα τεθούν σε συζήτηση φέτος) έπειτα από την δικιά μας δημοσίευση στις τοπικές ιστοσελίδες  https://epiloges.tv/protomagia-stin-vergi-serron-gnorist

Συγκεκριμένα ανέφεραν – <<Δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει τέτοιο όμορφο μέρος στις Σέρρες, θα ξανά έρθουμε σίγουρα>>

Πριν 4 ημέρες οι καταρράκτες της Βέργης αναρτήθηκαν στην Τουριστική Σελίδα των Σερρών κ μετέπειτα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικό αξιοθέατο! Μετά από πολλές προσπάθειες κ φωτογραφίες που στείλαμε μια από αυτές έγινε αποδεκτή μετά από έναν χρόνο!

Περήφανοι κ Ενωμένοι θα συνεχίσουμε για 4η χρόνια να διεκδικούμε κ να δώσουμε τέλος στον κατήφορο που έχει πάρει το χωριό τα τελευταία έτη. Βαθειά υποσχόμενος ότι το χωριό θα έχει μόνο νίκες! Πραγματικά, σας Ευχαριστούμε!
KOUPATSIANOS.PHOTOGRAPHY
Διαχειριστές – Συνεργάτες – Εθελοντές

 

Κοινοποίηση

Facebook

Δείτε ακόμη