Ευχαριστήρια Επιστολή

                                                                                                                             

Προς: Θωμά Αμπατζή

Ευχαριστήρια Επιστολή

Αξιότιμε Κ. Αμπατζή,

Αισθάνομαι βαθιά την υποχρέωση να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την προσπάθεια που κάνατε και συνεχίζεται να καταβάλλεται σε όλη αυτή την συλλογή, οργάνωση και καταγραφή των ιστορικών και μη πληροφοριών που σχετίζονται με το χωριό μας. Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την αποδοχή από μέρος σας να εισάγω όλα τα δεδομένα που έχετε συλλέξει και έχετε καταγράψει στα συγγράμματα σας για αυτό το τόσο όμορφο χωριό που φέρει την ονομασία Βέργη.

Θα πρέπει να αναφέρω ότι αναγνωρίζω την προσπάθεια σας και δηλώνω πως η βάση, τα θεμέλια και ο κύριος βασικός πυλώνας αυτής της ιστοσελίδας είναι τα συγγράμματα σας. Αυτά είναι που δίνουν μορφή και ύπαρξη σε αυτήν αλλά επίσης ήταν και ο λόγος δημιουργίας της.

Ακόμη πιστεύω ότι αυτές οι καταγραφές για ιστορικά ή μη, παλαιά ή νέα χωριά θα πρέπει πλέον να υπάρχουν και να βρίσκονται με ευκολία στο διαδίκτυο για τον καθένα προς ενημέρωση του.

Τέλος δηλώνοντας ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας σας θα ήθελα να παροτρύνω  τους ανθρώπους που και αυτοί έχουν συλλέξει πληροφορίες, φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο από την Βέργη Σερρών, να επικοινωνήσουν με εμάς έτσι ώστε να τα εισάγουμε σε αυτήν την διαδικτυακή ‘’τράπεζα» που προσπαθούμε να φτιάξουμε.

Με εκτίμηση.

Παύλος Χρυσοβέργης

Διαχειριστής Ιστοσελίδας
www.vergiserron.gr