Χωριά του Δήμου Βισαλτίας, Προβλήματα και Προοπτικές

Η ομάδα «Χωριά του Δήμου Βισαλτίας: Προβλήματα και Προοπτικές» φτιάχτηκε από μία ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά και νοιάζονται για τον τόπο μας, τους ανθρώπους του και τα προβλήματα του. Φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χώρο ελεύθερης έκφρασης με δημοκρατικές αρχές, χωρίς διαγραφές αναρτήσεων και σχολίων.

 

Στόχος μας είναι η εποικοδομητική ανάδειξη των προβλημάτων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε σε όλη την επικράτεια του Δήμου Βισαλτίας και η από κοινού αναζήτηση λύσεων. Η πλειοψηφία των προβλημάτων είναι κοινά όπως κοινή είναι και η απαξίωση που βιώνουμε από τους υπευθύνους στις εκκλήσεις μας για παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

 

Η σύμπραξη, η αλληλοϋποστήριξη και η αλληλεγγύη είναι τα μέσα που μπορούν να μας οδηγήσουν σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής και καθημερινότητα.

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και συμβολή σας.

Κοινοποίηση

Facebook

Δείτε ακόμη

Στολίστηκαν για τα Χριστούγεννα τα τοπικά καταστήματα στην Βέργη Σέρρων – Μερικά λόγια για το χωριό στις γιορτές (Φωτογραφίες)

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε! Μικροί και μεγάλοι θα κατέβουν στα χωριά τους για να γιορτάσουν με την οικογένεια και

Διαβάστε Περισσότερα »

Τι είναι η Ιρλανδική Διάβαση; Γιατί πρέπει να την αποφύγουμε σε περίπτωση βροχής

Iρλανδική διάβαση: Ίσως από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις για πεζούς και για οδηγούς ΙΧ. Είναι διαβάσεις που είναι πρόχειρα φτιαγμένες και με λίγη ασφάλεια. Ιρλανδική διάβαση: Τι

Διαβάστε Περισσότερα »